Skip to main content

Wisch in de steigers.

 

De samenwerking tussen vv Terborg en Spcl. Silvolde krijgt steeds meer vorm. Dat de jeugdafdeling al jarenlang een succesvolle samenwerking liet zien was ondertussen wel bekend. Zaak was het om dat een vervolg te geven bij de senioren. Een flinke uitdaging voor beide besturen die elkaar uiteindelijk vonden en daarna voortvarend SSA (sv) Wisch in de steigers zette.

De positieve ontwikkelingen volgenden elkaar daarna in rap tempo op. Er werd een naam gekozen. De eerste en tweede selectie kwamen tot stand. In de persoon van John Leeuwerik werd een hoofdtrainer gevonden met daaromheen een prima staf voor zowel het eerste als tweede. Sponsoren werden gevonden voor de tenues van de selectieteams. Er wordt nu hard gewerkt om die van de recreatieve senioren teams af te ronden. Tot slot zag het bestuur van SSA Wisch het levenslicht. Voorzitter Ruud Gries, Jarno Talens penningmeester, Pim Pruijn secretaris en Roel Liebrand.

Voorzitter van SSA Wisch Ruud Gries aan het woord.

Hallo allemaal beste mensen. Mijn naam is Ruud Gries, 52 jaar. Het afgelopen voorjaar ben ik de voorzitter van SSA (Samenwerkende Senioren Afdeling) Wisch geworden. Zelf kom ik uit Silvolde waar ik al vanaf mijn 6e levensjaar voetbal bij Spcl. Silvolde. Daarnaast ben ik al jaren actief bij de voetbalclub buiten het veld waaronder (hulp)trainer en coach van de JO-13 in het eerste jaar dat de jeugdafdelingen van vv Terborg en Spcl. Silvolde gingen samenwerken onder de naam STJ (Samenwerkende Teams Jeugd). Lees verder op de website van Terborg en Silvolde.

 

 

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant