Skip to main content

Volleyballen bij Vollverijs

Eindelijk mag er weer gespeeld worden in de zaal! Na een hele tijd stilgezeten te hebben ten gevolge van de Corona-maatregelen mochten we dan eindelijk weer de volleybalzaal betreden. Alle teams, van jong tot oud, stonden dan ook weer te trappelen om te beginnen. Het bruist weer van de activiteiten.

Sneller dan gedacht mogen we ons ook weer focussen op de competitie. Zo kunnen we weer doelgericht trainen voor mooie resultaten in het wedstrijdklassement. Doorgaans zijn er 2 keer per week trainingsavonden op de maandag- en donderdagavond. In de meeste gevallen zijn de wedstrijden op zaterdag. We hebben ook een doordeweekse competitie.

In het verleden was er jaarlijks een beachvolleybaltoernooi waar je laagdrempelig kennis kon maken met deze teamsport maar voel je vrij om eens mee te trainen bij één van onze teams. Check de voor meer informatie en trainingstijden onze website op www.vollverijs.nl.

We hebben 4 damesteams, 2 herenteams en meerdere jeugdteams die uitkomen in verschillende klassen. Ook hebben we een team voor recreanten. Onze thuisbasis is sporthal de Paasberg in Terborg.

Ben je op zoek naar een leuke teamsport?

Wij kunnen altijd nieuwe aanwas gebruiken! Dames, heren en jeugd. Beginner of met ervaring! Tot snel!

Vollverijs
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant