Skip to main content

Voetbalvereniging Terborg, een complete vereniging!

Wedstrijden spelen op vrijdag, zaterdag, zondag of gewoon alleen maar lekker trainen met een gezellige groep? Bij voetbalvereniging Terborg is het allemaal mogelijk! Onze voetbalclub is een complete vereniging:

Bij de jeugd zijn wij in alle lichtingen actief. Wij bieden de mogelijkheid om te voetballen voor ieder lid, op zijn of haar eigen niveau. Ook binnen het meiden en vrouwenvoetbal is alles mogelijk. Van de MO11 tot en met dames 1 hebben we een fantastische doorgaande lijn. 

De laatste jaren merken we dat we ontzettend groeien, en ons ledenaantal zit dan ook in de lift. 

Voor de leden van onze seniorenafdeling bieden wij onder andere voetbal aan op vrijdagavond (7 tegen 7) waarbij gevoetbald wordt tegen teams in de regio. Op zaterdag speelt het eerste van Terborg de wedstrijden met een jong, dynamisch en fanatiek team. Het afgelopen jaar liep ons prestatieteam op zaterdag, op een haar na promotie, mis. Zowel op de zaterdag als op de zondag bieden wij naast het prestatievoetbal ook recreatief voetbal binnen een enthousiast en sportief team.

Voor alle leden organiseren wij het gehele jaar geweldige, zeer drukbezochte activiteiten. Van ons jaarlijkse meerdaagse Pupillenkamp, het darttoernooi, tot het paaseieren zoeken, het vriendentoernooi, bijna ieder maand Super saterday, voor ieder lid is er wel iets aantrekkelijks geregeld. 

 

Interesse?

Heb je interesse om eens mee te komen kijken bij onze vereniging, neem dan gerust contact op. Alle contactgegevens zijn te vinden op www.vvterborg.nl

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant