Skip to main content

Voetbalvereniging Gendringen

Vanaf april een BSO in de kantine van V.v. Gendringen
Vanaf 1 april wordt de prachtige accommodatie van Voetbalvereniging Gendringen niet alleen meer gebruikt tijdens trainingsavonden en in het weekend. Humankind gaat het complex namelijk gebruiken voor een buitenschoolse opvang, voor de oudere kinderen (8+) uit Gendringen én de omliggende dorpen. Kinderen kunnen er niet alleen sporten, maar ook knutselen en gamen. Sportpark de IJsselweide biedt de juiste faciliteiten, stelt voorzitter Freriks. ”We zijn trots op ons prachtige kunstgrasveld waar ook Humankind volop gebruik van kan gaan maken, er ligt een beachvolleyveld, kinderen kunnen met het fietsje rond. Het is perfect voor kinderen die willen bewegen. Humankind is daarom heel blij met de locatie, maar wij net zo goed: dit past helemaal bij onze filosofie dat v.v. Gendringen meer wil zijn dan alleen een voetbalvereniging”. 

Maandagmorgen ploeg
V.v. Gendringen heeft veel trouwe vrijwilligers, waaronder de maandagmorgen ploeg. Deze groep bestaat uit een 10-tal ‘volgers’ van de club; oud spelers of supporters. De meesten hebben de leeftijd bereikt dat ze overdag geen verplichtingen meer hebben. Iedere maandagmorgen, van 9:00 tot 11:00 uur, wordt het sportcomplex weer gefatsoeneerd (keuken schoonmaken, prullenbakken legen, kantine vegen, tafels reinigen en de bestuurskamer weer picobello achterlaten). Daarnaast is er ook buiten werk te doen, zoals de tribune schoonmaken, prullenbakken langs het veld legen, bladharken en bladblazen. Tussendoor wordt er natuurlijk uitgebreid en gezellig koffiegedronken (zeer regelmatig met gebak).

Tot slot worden naast de wekelijkse werkzaamheden ook kleine reparaties uitgevoerd en de bosschages rondom het veld bijgehouden.

Voetbalvereniging Gendringen website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant