Skip to main content

Voetbalplezier voor iedereen bij SDOUC

Voetballen op eigen niveau met teamgenoten, die dezelfde beleving en instelling hebben, biedt het optimale voetbalplezier. SDOUC heeft die mogelijkheid bij de jeugd en de senioren op zaterdag en zondag.

Voetbal is leuk, gezond en verbindt 

De jeugd voetbalt in samenwerking met Ulftse Boys, GWVV, NVC, SDOUC en Etten. Daardoor kunnen voor alle leeftijdsgroepen voldoende teams (prestatief en recreatief) samengesteld worden. Een samenwerking van 5 verenigingen en verdeling van de wedstrijden over twee sportcomplexen lijkt gecompliceerd, maar in praktijk zien we dat iedereen heel snel aan elkaar gewend is geraakt en zich één voelt. Tevens heerst op beide sportparken een gezellige sfeer. Uiteraard hoopt iedereen dat het lopende locatieonderzoek snel tot de realisatie van één voetbalcomplex voor Ulft leidt.

Sportieve prestaties

Afgelopen seizoen zijn diverse sportieve prestaties gevierd, bijvoorbeeld de kampioenschappen van de JO13-1, het G-team en SDOUC 2. en speciale vermelding voor de JO15-1.Gepromoveeerd van de hoofdklasse naar de 6e divisie. Tevens won dit team de Achterhoek Cup. Voor het publiek was het een lust voor het oog om dit team te zien voetballen.  

SDOUC 1 zette in de 2e klasse een fantastische prestatie neer met 17 overwinningen, 8 gelijke spelen en 1 verliespartij. Toch geen kampioen, omdat WSV uit Apeldoorn met 60 punten net 1 punt hoger wist te eindigen. Wel won SDOUC 1 de Achterhoek Cup, waardoor de prijs van een oefenwedstrijd tegen De Graafschap een mooie seizoen afsluiting werd. 

Seizoen 2022-2023

Kom eens op zaterdag of zondag genieten van de gezellige sfeer en mooie wedstrijden. Wie weet groeit het enthousiasme en voetbal is er in allerlei vormen voor jong en oud.

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant