Skip to main content

Ulftse Boys een oer-gezellige club

 

Op het mooie sportcomplex ’t Oerseveld in Ulft liggen de velden van Ulftse Boys. Ulftse Boys is een voetbalvereniging waarbij voetbal en plezier hebben, hand in hand gaan.

Welpen

Onze jongste leden spelen bij de Welpen, bedoeld voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Lekker op het veld met de bal bezig zijn, zonder competitiewedstrijden te spelen.

Jeugdteams

Ulftse Boys kent een samenwerkingsverband met buurtverenigingen GWVV, NVC, SDOUC en vv Etten. Onder de noemer van dit samenwerkingsverband zijn 35 jeugdteams ingeschreven. Een prachtig mooi aantal want op die manier is het mogelijk om elke jongen en meisje te laten spelen op het niveau dat bij hem of haar past: een belangrijke voorwaarde om met plezier te blijven voetballen.

Senioren

Ulftse Boys heeft in het nieuwe seizoen 7 seniorenteams (Heren en Vrouwen). We kijken uit naar een mooi sportief seizoen: het team Heren 1 speelde afgelopen mei nacompetitie voor promotie terwijl Vrouwen 1 met een kampioenschap de competitie afsloot. Naast de competitieteams hebben we ook het team UB-Oldies, een veteranenteam die 1 keer in de maand op zaterdagmiddag een eigen competitie met buurtverenigingen spelen.

Sfeer

Ulftse Boys is een warme en gezellige vereniging. De focus ligt niet alleen op voetbal maar ook andere activiteiten krijgen volop aandacht: feestavonden, onderlinge dartwedstrijden, kerstborrel, een eigen pronkzitting met carnaval en ook voor de jeugd zijn er diverse spelactiviteiten en als afsluiting natuurlijk het Pupillenkamp.

Het Pupillenkamp staat open voor pupillen van alle samenwerkende verenigingen. Afgelopen editie hebben ruim 120 jeugdleden aan dit kamp deelgenomen. Een geweldig aantal die we dit seizoen weer graag willen overtreffen!

Je bent van harte welkom!                                                                                                   

Wil je graag kennismaken met voetballen en met de gezellige sfeer bij onze club, kom eens een keer een proeftraining volgen! Meld je hiervoor aan bij onze wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@ulftseboys.nl We zien je graag!

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant