Skip to main content

Ulftse Badminton Club

Sinds juni 1976 is op de grens van Ulft en Gendringen in sporthal “De IJsselweide” al 45 jaar de Ulftse Badmintonclub actief. De vereniging telt momenteel ruim 100 leden, waarvan bijna 30 kinderen en 70 senioren elkaar wekelijks ontmoeten om fanatiek of minder fanatiek tegen een shuttle te slaan, ieder op zijn eigen niveau.

Woensdagavond is vanaf 18:30 uur de clubavond met jeugdtraining, seniorentraining en competitiewedstrijden. Ook op vrijdagavond zijn er tussen 20:00-21:30 op beperkte schaal speelmogelijkheden. Op zaterdagmiddag wordt van half september tot maart tussen 15:30-19:00 uur door de hoogste teams en de jeugd competitie gespeeld.

De trainingen worden verzorgd door eigen leden, die enthousiast op basis van eigen jarenlange ervaring de fijne kneepjes van het badminton bijbrengen. Komend seizoen wordt onderzocht of er voor 55+badminton-overdag belangstelling is. Uiteraard is UBC op sociale media te vinden.

Voor komend seizoen heeft UBC vier seniorenteams, één recreantenteam, één jeugdteam en twee opstapteams voor de competitie bij Badminton Nederland ingeschreven.

UBC nodigt iedereen graag uit kennis te maken met deze fantastische sport, die geen leeftijdsgrens kent, die de conditie ondersteunt, die de geest scherp houdt en waarmee je vrienden voor het leven maakt. Kortom, een stoere en flitsende sport!

 

Meer informatie

Website: www.ulftse-bc.nl facebook: @Ulftsebadmintonclub

Ulftse badminton club website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant