Skip to main content

Tennissen bij LTC IJsselweide Ulft – Gendringen

 

Bij LTC De IJsselweide Gendringen-Ulft kan het hele jaar door getennist worden op ons prachtige tennispark dat is voorzien van kunstgrasbanen.

Wanneer het potje tennis erop zit, kan er nog gezellig nagepraat worden in ons clubhuis met overdekt terras en mooi uitzicht op de tennisbanen.

LTC De IJsselweide is een vereniging die draait op vrijwilligers waardoor de onderlinge betrokkenheid groot is. Dus wil je lekker recreatief komen enkelen of dubbelen óf juist fanatiek deelnemen in competitieverband? Dit is allemaal mogelijk bij onze vereniging! Verder zijn er toss-momenten waar iedereen welkom is van elk niveau. Ook zijn er jaarlijks (Jeugd) Clubkampioenschappen en Open toernooi waar competitiviteit en gezelligheid samenkomen.

Bij onze vereniging tennissen senioren en junioren en voor studenten hebben wij een speciaal contributie-aanbod. Zou je graag een keer willen tennissen? Momenteel hebben we de mooie “Starters Actie”: 3 maanden lidmaatschap voor € 30,-

Voor verdere informatie kun je kijken op www.deijsselweide.nl of contact opnemen via secretaris@deijsselweide.nl. Je bent van harte welkom!

 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant