Skip to main content

Sportclub Silvolde gaat eendrachtig voor de toekomst

Sportclub Silvolde laat de bal rollen naar verdergaande samenwerking met voetbalverenigingen in de omgeving. Bij de jeugd werken spcl. Silvolde en vv Terborg al enkele seizoenen organisatorisch en voetbaltechnisch samen. De voetballers in alle leeftijdsgroepen van Silvolde en Terborg komen in het seizoen 2021/22 in de competitie uit met gecombineerde teams. Nieuw is dat de eendracht ook zichtbaar wordt tussen de lijnen in een nieuwe flitsende outfit, die middels een enquête door de leden van beide verenigingen is gekozen. Wij zijn blij met de sponsoring van de wedstrijdtenues door PLUS Peperkamp Silvolde en PLUS René Nijenhuis Terborg plus RegioBank, Hendriksen Terborg en Kaak Terborg.

Meisjes kiezen voor kicksen
Dankzij de prestaties van het Nederlands elftal is het meidenvoetbal hot. Steeds meer meisjes kiezen voor kicksen. Ook bij de meisjes voetballen Silvolde en Terborg al enkele seizoenen gecombineerd. Om het meidenvoetbal in de regio een boost te geven en verder te ontwikkelen zijn de jeugdige voetbalsters van VVG ’25 uit Gaanderen erbij gekomen. Het resultaat is dat er komend seizoen met combinatieteams O(nder)11, O15 en O17 competitievoetbal zal worden gespeeld. Silvoldse Jetske Bieleveldt is nauw betrokken bij de organisatie, verzorgt trainingen en speelt zelf in het damesteam Terborg/Silvolde. Zij vertelt enthousiast dat de meiden al enkele maanden in training zijn: “We trainen met alle groepen twee keer in de week op verschillende locaties. De opkomst is uitstekend en het enthousiasme aanstekelijk.”

Meer weten over Sportclub Silvolde en de contactmogelijkheden? Kijk dan op onze website

Sportclub Silvolde website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant