Skip to main content

Nieuwe staf, nieuwe naam, nieuwe kansen

2021/22 was  voor het eerste elftal van Sportclub Silvolde een rafelig seizoen. Hoofdtrainer Stéven Verheijen moest om gezondheidsredenen een stap terug doen. Dennis van Beukering werd bereid gevonden als interim-coach het seizoen af te maken. Dat verliep bewonderenswaardig en de Silvoldenaren eindigden in Hoofdklasse B op een verdienstelijke tiende plek, zonder één moment in degradatiegevaar te zijn geweest. Een groot compliment aan spelers en staf. 

Met een vernieuwde selectie is Silvolde 1 begonnen aan deze competitie met een nieuwe naam: Vierde Divisie. Nieuw is ook de technische staf. De nieuwe hoofdcoach heet Rob Haveman. Gebleven is Mark Schepers als assistent-trainer en stabiele factor. Nieuwkomer Jan Willem van Schooten completeert de technische staf. Het eerste elftal van Sportclub Silvolde voetbalt nu al jaren op het hoogste amateurniveau in de wijde omgeving. Silvolde wil graag een voorbeeld zijn en een voortrekkersrol vervullen. Begeleiding en randvoorwaarden zijn uitstekend verzorgd. Het blijkt voor ambitieuze voetballers uit de regio een sportieve uitdaging om te zien of zij ook op dit niveau kunnen acteren.

Historische promotie Silvolde 2

Het tweede elftal van Sportclub Silvolde promoveerde voor het eerst in de clubgeschiedenis naar de Hoofdklasse. Het hele seizoen draaide het team mee om de titel. Het kampioenschap in de eerste klasse werd echter op het nippertje gemist, maar de promotie werd gemakkelijk bereikt door in de beslissingswedstrijd met maar liefst 5-0 te winnen van De Tukkers 2 uit Albergen. Voor het tweede  ligt er een nieuwe sportieve uitdaging om zich op het hoogst mogelijke niveau te meten met nieuwe tegenstanders uit de regio.

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant