Skip to main content

LTC de Paasberg Silvolde – Terborg, welkom bij onze club!

Op onze prachtige locatie, aan de Laan van Schuylenburch in Silvolde liggen 7 kunstgrasbanen en als eerste vereniging de gemeente Oude IJsselstreek  beschikken we over 2 padelbanen. Onze gehele tennis park is sfeervol gerenoveerd het afgelopen jaar. Wat willen we zijn als tennisclub? Een sportieve, gezellige tennisclub voor jong en oud.

LTC de Paasberg is met recht een club “voor leden, door leden” te noemen. Dat is altijd zo geweest en we verwachten dat het zo blijft. Onze club heeft bijna 500 leden waarvan een groot deel actief is als vrijwilliger. Dat alles doen we samen onder de slogan “alles voor de club “ #avdc 

Kom Padel spelen! nieuw voor de hele regio.

Padel is nieuw voor onze regio en is een combinatie van twee sporten waarvan iedereen wel gehoord heeft, namelijk Tennis en Squash. Een wedstrijd wordt gespeeld met vier spelers, 2-tegen-2 op een baan met vier glazen wanden en hekwerk aan de lange zijden. Dit maakt de sport een stuk dynamischer en explosiever dan bijvoorbeeld bij tennis. Momenteel is het de snelst groeiende sport in Nederland. Padel is een mooie aanvulling op de tennisport en voor onze club. 

Mogelijkheid om padel lessen te volgen. 

We bieden de mogelijkheid aan om lessen te krijgen van twee zeer ervaren en uiterst gedreven padelleraren. Zie onze dit voor meer informatie over het volgen van padel lessen.

Wat heeft LTC de Paasberg je o.a. te bieden:

7 banen om te tennissen.

2 padelbanen om lekker op los te gaan. 

lidmaatschap op jaarbasis voor maar € 140,00.

Mogelijkheid om gehele jaar door tennis en padel te spelen.

Jong en oud kan tennis- en padel lessen volgen.

Een gezellig clubhuis voor een drankje.

Mogelijkheden om in competitie verband wedstrijden te spelen.

Padelbanen en tennisbanen zijn ook per uur te huur.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over padel of aanmelden als lid van tennisvereniging de Paasberg zie

www.ltcdepaasberg.nl 

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant