Skip to main content

Bij Atletico’73 leer je hardlopen (en nog meer)

Je kunt bij onze atletiekvereniging op veel manieren aan de slag. Vaak wordt er bij atletiek gedacht aan hardlopen. Gedeeltelijk klopt dat natuurlijk ook, maar er is veel meer mogelijk bij de moeder aller sporten. 

Veel mensen beginnen met hardlopen. Het is goed om te bewegen. Als je echt beter/sneller wilt worden, is het tijd om je aan te sluiten bij Atletico’73. We hebben loopgroepen van verschillende niveaus, maar ook start er twee keer per jaar een groep die nog aan het begin staat van een leuke ontdekkingsreis: start to run. In ongeveer zeven weken leer je om 20 minuten achterelkaar te rennen. 

Ook kun je je aanmelden voor de sportiefwandelgroep. Dit is een groep, die veel meer doet dan wandelen. Er worden veel oefeningen gedaan, die de lenigheid en coördinatie bevorderen. Je bent dus welkom als beginner, maar ook als wereldtopper.

Vanaf 6 jaar kun je lid worden. Jonge atleten werpen, lopen en springen. Specialiseren doen we op latere leeftijd. 

Wedstrijden vinden plaats met verenigingen uit onze regio. ‘s Winters bezoeken we allerlei crossjes in de Achterhoek.

Dalindgroepen. Op vrijdagavond trainen onze dalindgroepen. Sommige atleten van deze groep hebben autisme. Speciaal opgeleide trainers begeleiden deze kleine groepen.

Wil je bij ons rennen, als het lopen moeilijk gaat? 

 

Meld je aan!

Meld je aan bij de framerunners. (zie foto)  

Wil je opgeleid worden als trainer, jurylid, scheidsrechter, wedstrijdcommissaris dan ben je hier aan het goede adres. Waalstraat 5 Gendringen. 06-38104632. Kom gewoon eens meetrainen. www.atletico73.net

Atletico’73 website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant