Skip to main content

Korfbalvereniging De Issel trots op wat ze tot nu toe bereikt hebben.

Korfbalvereniging De Issel bereikte vorig jaar een mijlpaal met haar 50-jarig bestaan. 

Al sinds jaar en dag huisvest De Issel op sportpark De IJsselweide, ‘s zomers op het hockeyveld en ‘s winters in de sporthal. Sinds de opening van 2017 maakt De Issel gebruik van alle faciliteiten van de moderne sporthal.

De club bestaat uit zo’n vijftien mensen, waarvan een klein deel nog actief is. Wedstrijden spelen doen we samen met korfbalvereniging Aladna uit Aalten. De wedstrijden gecombineerd met Aladna zijn altijd goed bezet. We spelen recreatieve competitie op zondag met een leuk gemengd team, waarbij leeftijd en niveau van ondergeschikt belang is. Wij willen allemaal korfballen en dat blijven we doen. Ook is onze vereniging een onderdeel van het bestuur van stichting sportief buurthuis IJsselweide te Ulft. Ook werken wij veel samen met de dames en heren van helpgewoon buurtsport Oude IJsselstreek.

Wij laten ons in de gemeente Oude IJsselstreek zien als een kleine sportieve vereniging met veel gezelligheid. Om lid te zijn van onze vereniging hoef je niet in competitie verband te spelen, maar kun je ook recreatief deelnemen aan onze trainingen.

 

Meer informatie?

We trainen elke dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur, dus heb je een keer zin om mee te doen, ben je altijd welkom.

Wil je informatie of heb je vragen kun altijd bij Ilse Hansen terecht per email: AMHansen1976@kpnmail.nl

Korfbalvereniging De Issel website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant