Skip to main content

Kom kanoën of roeien in Ulft!

 

Kanoën of roeien is misschien niet de eerste sport waar je aan denkt als je op zoek gaat naar een sportvereniging. Dat is best gek, vinden wij. Want het is anders dan andere sporten en er zit veel variatie in!

Roeien doen we op de Oude IJssel vanaf onze loods in Ulft. Het kan met vier of twee personen in een boot, of alleen in een skiff. Het draait allemaal om ontspanning, sportief bezig zijn en van de natuur genieten. Als je meer wilt en van een beetje competitie houdt, is er de mogelijkheid om aan wedstrijden mee te doen. Doe je liever rustig aan, dan is er ook genoeg te beleven. De roeiers maken regelmatig toertochten, zowel op de Oude IJssel als verder weg.

Bij kanoën kun je kiezen voor polo, toervaren en wildwatervaren. Kanopolo is een intensief balspel waarin ons jeugd- en seniorenteam actief zijn in competitieverband. Onlangs werd de jeugd tweede op het NK en beide teams wonnen het Windhapperstoernooi. Toervaren doe je voor de ontspanning, heerlijk op de Oude IJssel. Je kunt er diverse vogels spotten, waaronder de ijsvogel! Wildwatervaren is er voor natuurliefhebbers die van spanning houden en doen we in Duitsland of in de Alpen.

Als je iets anders zoekt, denk dan eens aan kanoën of roeien! Trainen, zowel competitief als recreatief, doen we op woensdagavond en zondagmorgen, maar wanneer je op een andere dag wilt is er altijd wel iemand die mee gaat! Meer informatie zie je op rkvhetanker.nl!

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant