Skip to main content

Iedereen welkom bij Hercules

Bij tafeltennisvereniging Hercules in Terborg kan iedereen op zijn eigen niveau tafeltennissen. Of je nu gewoon lekker ‘een balletje wilt slaan’ of lekker fanatiek competitie wilt spelen. Zelfs Dynamic Tennis is mogelijk in de eigen tafeltennishal. 

Tafeltennisvereniging Hercules komt met diverse teams uit in competitieverband. Dat varieert van de afdelingscompetitie tot en met de hoogste jeugdklasse van Nederland. En Jeugd I heeft goede papieren om in de competitie een serieuze gooi te doen naar de landstitel. 

Van harte welkom

Maar Hercules is veel meer. Iedereen die tafeltennis een leuke sport vindt om te doen, is welkom en wordt gastvrij opgenomen. Niets moet, hoeveel energie en tijd je erin wilt stoppen bepaal je helemaal zelf. Misschien ben je wel enthousiast geworden op de camping en wil je ook de rest van het jaar blijven tafeltennissen. Al dan niet onder leiding van een trainer. Een eigen, gezellige kantine maakt het mogelijk om na het sporten nog even aangenaam na te kletsen. En dat geldt ook voor de toeschouwers die de landelijke wedstrijden bezoeken op de zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur. 

Barbecue

Het seizoen wordt traditioneel afgesloten met een beregezellige barbecue voor de speelzaal aan de Bosboomstraat 24, pal achter verzorgingstehuis St. Antonia. 

 

Meer info

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvette van Aken, tel. 06-107 342 52 of yvanaken@kpnmail.nl.

Of loop gewoon eens binnen. Vanaf dinsdagavond tot en met zaterdag is er altijd wel wat te doen in de tafeltennishal. Check www.ttvhercules.nl voor de exacte tijden of kijk op de eigen Facebook-pagina van de club.

TTV Hercules website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant