Skip to main content

Ajax Breedenbroek

Hans Huls terras

In het voorjaar moesten we afscheid nemen van clubicoon en erelid Hans Huls. Hij overleed op 63 jarige leeftijd. Als eerbetoon aan alles wat Hans voor Ajax Breedenbroek heeft betekend, hebben we tijdens de familiedag in juni ons terras naar Hans vernoemd. Het terras voor de kantine zal voortaan het ‘Hans Huls terras’ genoemd worden als blijvende herinnering aan alles wat hij voor de club gedaan heeft. 

Mini’s gestart

In het voorjaar is er een groep enthousiaste jongens en meisjes begonnen bij Ajax-B. Spelenderwijs maken zij kennis met het voetbalspel. Deze groep van ruim 15 kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar traint iedere woensdag. Op zaterdag zijn er nog geen verplichtingen. Wil je meedoen? Dat kan! Ook wanneer je eerst een paar keer wilt proefdraaien is dat mogelijk. Twijfel je nog of heb je vragen? Neem contact op via info@ajaxb.nl.

Ook voetballers van andere leeftijden (jeugd en senioren) zijn van harte welkom bij onze vereniging. Ajax-B is een gezellige en kleinschalige club. We spelen op een prachtig sportcomplex gelegen aan de rand van het bos. Lijkt het je leuk om in teamverband te sporten bij een goed georganiseerde vereniging met aandacht voor iedereen, meld je dan aan of vraag om informatie!

 

Damesteam

Het damesteam van Ajax-B zit niet stil! Al een aantal jaar spelen zij op vrijdagavond in een 7 tegen 7 competitie, en vorig seizoen namen ze zelfs deel aan een internationaal toernooi op Mallorca. Er werd veel gevoetbald en de wedstrijden werden fanatiek nabesproken in de derde helft. Komend seizoen spelen de dames voor het eerst op een heel veld. Omdat er te weinig speelsters voor een elftal bij Ajax-B zijn, is de samenwerking met Terborg/Silvolde gezocht. Het combinatieteam speelt en traint om beurten in Breedenbroek en Terborg/Silvolde.

Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant