Skip to main content

Ajax Breedenbroek

Helaas is er het afgelopen jaar weinig gevoetbald in verband met corona, maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten! We hebben hard gewerkt aan de verbetering van ons sportpark. Met hulp van vele vrijwilligers en een financiële bijdrage van de Rabobank hebben we een ondergrondse beregeningsinstallatie aangelegd en een overkapping voor de kantine gerealiseerd.

Manfred Graven is dit seizoen begonnen als hoofdtrainer bij Ajax-B. Hoewel het eerste elftal moet wennen aan het voetbal in de vierde klasse en de resultaten wisselvallig zijn, bevalt de samenwerking uitstekend. Spelers, bestuur en gelukkig ook Manfred zelf zagen genoeg aanknopingspunten om nog een jaar door te gaan. Bij het tweede elftal zien we volgend seizoen wel een nieuw gezicht voor de groep. Jurgen Vreeman neemt de plek van Bennie Bannink over.

Wat is een club zonder vrijwilligers? Peter Dieker is al vele jaren één van de drijvende krachten achter alles wat met de kantine te maken heeft. Inkoop, planning, kantinedienst enzovoorts. In september werd Peter 50, een aantal vaste kantinebezoekers wilde dit moment niet zo maar voorbij laten gaan en plaatste een Abraham bij de kantine.

Ajax Breedenbroek Website
Close Menu

De Sportkrant Oude IJsselstreek is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant